GEANNULEERD 17-december- borrel, rondleiding en diner bij Paleis Soestdijk

Beste Groot Utrechter,

Historie en toekomst gaan hand in hand op Paleis Soestdijk. Illustere bewoners als Willem III, Willem II, Anna Paulowna, koningin Juliana en prins Bernhard drukten hun stempel op het gebouw. Van zeventiende-eeuws jachthuis tot koninklijke residentie: de geschiedenis is nog steeds voelbaar bij een bezichtiging of rondleiding in het paleis. Op de plek waar voorheen de koninklijke familie grootheden van over de hele wereld ontving, sluiten wij het bijzondere jaar 2020 af met een borrel en een rondleiding in het Paleis, met aansluitend een diner in de Orangerie van het Paleis.

Programma:
16.00 – 16.30 uur: Ontvangst in de vestibule van Paleis Soestdijk

16.30 – 18.30 uur: Borrel en rondleidingen door Paleis Soestdijk 

18.30 – 21.00 uur: Diner in de Orangerie

Uiteraard worden de RIVM regels aangehouden bij ons bezoek aan het Paleis.Voor zowel de borrel als het diner worden de tafels en stoelen met voldoende afstand neergezet.
Voor de borrel en het diner geldt dat er uitsluitend zitplaatsen zijn.

Verder geldt uiteraard: ben je ziek | heb je klachten? Blijf thuis.

Routebeschrijving: https://www.paleissoestdijk.nl/bereikbaarheid/
Paleis Soestdijk beschikt over een eigen afgesloten parkeerterrein, volg hiervoor de borden vanaf de provinciale weg. Vanaf het kassagebouw bij het parkeerterrein is het ongeveer7 minuten wandelen naar de publieksingang van het paleis.
 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het inschrijfformulier: https://form.jotform.com/202393451977059 of een mail sturen aan secretariaat@grootutrecht.nl, uiterlijk vóór 20 november a.s.

Wil je een introducé ( nieuwe leden of zakelijke relaties) aanmelden, kun je dit aangeven op het registratie formulier of stuur een mail naar: secretariaat@grootutrecht.nl, maar houd er dit keer wel rekening mee dat, in verband met een maximaal aantal deelnemers door de corona maatregelen, het kan zijn dat dit maximum aantal bereikt is en dan gaan, in overleg, de leden voor op de introducees.

Uiteraard wordt met deze gegevens de AVG-richtlijnen gevolgd en zal deze informatie met zorg worden behandeld.

Chauffeursdienst
Mocht je gebruik willen maken van de chauffeursdienst, dan kun je dit in een mail doorgeven aan: secretariaat@grootutrecht.nl
Geef dan het thuisadres op en het gewenste tijdstip van vertrek bij het Paleis
(eigen bijdrage is 50% van de kosten)

Leuk jullie weer te ontmoeten! Hartelijke groet,
Ronald, Freek, Paul en Pascale